Perfecte match voor elke stijl


Aluminium is duurzaam, kleurvast en onderhoudsarm. Met een aluminium terrasoverkapping zorgt u voor een stijlvol verlengstuk van uw woning. Aluminium is bovendien zeer solide, goed bestand tegen alle weersomstandigheden en heeft amper onderhoud nodig. Wij werken met zorgvuldig geselecteerd en kwalitatief hoogwaardig aluminium. Daarnaast bestaan er tal van extra opties en accessoires, afhankelijk van uw smaak en voorkeuren.

Het dak kan in glas (44.2 veiligheidsglas) of polycarbonaat voorzien worden. Hier heeft u zelfs de keuze voor ultraheldere polycarbonaat voor nog meer lichtdoorlating of opaal kleurige polycarbonaat met een solar control laag om de warmte van de zon beter tegen te houden.

Kwaliteit

We werken met hoogwaardig aluminium voor elk budget. Lamellen en LED-verlichting worden geleverd met Somfy besturing. Een plaatsing kan in de meeste gevallen al binnen 4 weken.

Maatwerk

Steeds de gewenste afmetingen en afwerking. Verschillende RAL-kleuren mogelijk. Overkappingen kunnen vrijstaand, tegen de gevel of zelfs op een balkon geplaatst worden.

Duurzaam behandeld

De aluminium is duurzaam, kleurvast en onderhoudsarm. Daarenboven is het goed bestand tegen alle weersomstandigheden

Personalisatie

Creëer extra beschutting met zijwanden in glas, hout of aluminium. Of geniet van heerlijke lange avonden met LED-verlichting en heaters.

Wilt u meer luxe?

Optimaal gebruik maken van uw terras. Het hele jaar door. Dat kan met onze luxe overkappingen. Kies op elk moment voor de lichtinval van uw keuze. Wij plaatsen ook overkappingen met een vouwdak of lamellendak.

Lamellendak

Het dak bestaat uit gemotoriseerde aluminium panelen, waardoor u steeds de controle heeft over de lichtinval en ventilatie. Afhankelijk van het gekozen model kan u de lamellen 120 graden kantelen of u kan ze naar 1 kant schuiven voor een open ruimte van 80% te creëren.

Perfect te combineren met LED-verlichting, glazen schuifwanden, aluminium panelen of screens.

Vouwdak

Recht aflopend dak of een ronde variant, vrijstaand of tegen het gebouw. Het kan allemaal met deze vouwdaken. De structuur is steeds in aluminium en wordt gecombineerd met een zonwerende en waterbestendige doek in een kleur naar keuze.

Maak je vouwdak af met een lichtstraat, glazen schuifwanden of screens.

Laat je inspireren


Door de talloze mogelijkheden kunnen we iedere gewenste sfeer neerzetten met onze overkappingen.

Wil je weten wat de prijzen zijn van onze meubels? Of ben je benieuwd wat die Vaeplan nu juist is waarmee we platte daken aanleggen? Vul dan het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Telefoon
+32 494 15 33 07

E-mail
info@schrijnwerkjanssens.be

Contacteer ons